"Kundig bedrijf in bestickering en belettering"

Tinx-IT - Ede

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Tinx-IT Ede

Sommige samenwerkingen zijn voor de lange duur. Zo ook die tussen SignOké en Tinx-IT: In het vorige pand waarin het IT-bedrijf was gevestigd, waren gevelreclame en bestickering ook al door Edwin verzorgd. En naar tevredenheid, waardoor Tinx-IT ook voor bestickering op de huidige locatie bij SignOké uitkwam.

Tinx-IT is tegenwoordig gevestigd in Het Nieuwe Kantoor in Ede. “Dankzij de bestickering door SignOké is Tinx-IT nu duidelijk zichtbaar”, vertelt Erica Hoekerd, eigenaar van Tinx-IT. “Edwin heeft gezorgd voor bestickering aan de buitenkant van het pand, waardoor we voor langsrijdend verkeer goed te zien zijn. Ook bij de ingang en binnen in het pand is op een professionele manier aangegeven waar de kantoren van Tinx-IT te vinden zijn.”

Professionele advisering en bestickering

Erica en Edwin hebben vooraf de wensen van het bedrijf doorgenomen. “Edwin is een vakman, dat is wel gebleken uit de advisering! De collega’s bij Tinx-IT wilden het logo graag in de originele logokleur aangebracht hebben op de ramen. SignOké adviseerde echter om voor het logo in wit te gaan, omdat dit veel duidelijker te zien zou zijn van een afstandje. We sloegen het advies in de wind. Maar binnen de kortste keren hebben we toch Edwin maar weer gebeld voor een wit logo, want het bleek niet goed zichtbaar in de originele kleur!”

Over dit project

Werkzaamheden

  • Inpandige bestickering
  • Gevelreclame
Tinx-IT

Resultaat

Prettige samenwerking

Inmiddels heeft SignOké een wit logo geplaatst. “Tinx-IT is nu goed zichtbaar, we zijn trots op de mooie uitingen. We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met SignOké. Edwin is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Zijn fijne, kundige bedrijf kan ik zeker aanraden!”

Ook uw signing werkzaamheden zoals Tinx-IT laten uitvoeren door SignOké reclame? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over onze reclame activiteiten, wilt u advies, of wilt u een offerte aanvragen? 

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.