“Prettige communicatie en mooi eindproduct”

Ketenstandaard - Ede

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Ketenstandaard – Bouw en Techniek

SignOké heeft het kantoor van Ketenstandaard met bestickering omgetoverd tot een mooi visitekaartje. “De scheidingen tussen de kantoorruimten in ons pand bestaan uit glazen wanden. Dit veroorzaakte wat onrust en afleiding. Daarover zijn we gaan sparren met Edwin van SignOké, om te bedenken hoe we hierin op een chique manier verandering konden aanbrengen”, vertelt Desirée Schuurman van Ketenstandaard. “Uiteindelijk hebben we gekozen voor etched glass prints van verschillende afbeeldingen van steden en natuur. We zijn heel tevreden met het resultaat; het is fleurig en toch rustig.”      

Ketenstandaard is een onafhankelijke en neutrale organisatie die standaarden voor de bouw-, vastgoed-, onderhouds- en installatieketen ontwikkelt, beheert en promoot.  

 

Projecten afgebeeld op textieldoek

Behalve in de kantoren heeft SignOké ook bestickering verzorgd in de vorm van logo’s in het kantoorpand. En er zijn grote foto’s van bouw- en installatieprojecten op textieldoek op meterslange wanden aangebracht. Een imposant beeld en het geeft goed weer in welke branche Ketenstandaard actief is!” 

Over dit project

Werkzaamheden

  • Inpandige bestickering van wanden
  • Fotowanden
Ketenstandaard

Resultaat

Kundig advies bij bestickering

“Edwin is een toegankelijk, prettig persoon, met wie wij graag samenwerken. Zijn advies is kundig en de aanvulling op de ideeën die wij zelf al hadden, was waardevol. Deze mooie projecten zijn keurig conform afspraak geleverd, daar houden we van. Wat we ook als zeer prettig hebben ervaren, is het snelle schakelen. Als we weer eens decoratie of bestickering nodig hebben, nemen we zeker contact

Ook uw signing werkzaamheden zoals Ketenstandaard laten uitvoeren door SignOké reclame? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over onze reclame activiteiten, wilt u advies, of wilt u een offerte aanvragen? 

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.