"Met recht een duurzame relatie voor bestickering en belettering"

Briant College - Arnhem

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Briant College Arnhem

Het Briant College in Arnhem is weer tiptop voorzien van bestickering. De bestaande locatie is gerenoveerd en uitgebouwd. Nu, na de verbouwing, beschikt de vso-school over zo’n vijftig lokalen en kantoren. “Het plan van de architect voor bewegwijzering en raamdecoratie moest door een beletteraar worden uitgevoerd. Er zijn meerdere partijen uitgenodigd voor een offerte en daarvan was SignOké er één. We hebben voor SignOké gekozen, naar volle tevredenheid”, vertelt schooldirecteur Harald Hentenaar.

Kwaliteit in belettering

“Edwin levert uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs en is flexibel bij de uitvoering van de werkzaamheden”, licht Hentenaar toe. “Of het werk nu in de ochtend, middag of avond gedaan moest worden. Voor Edwin geen probleem. Voor ons als school is die flexibiliteit belangrijk, want de wens was dat de leerlingen zo min mogelijk overlast zouden ervaren. Het werk werd zo afgestemd op de lesuren. Het plan is uitstekend uitgevoerd: net als de architect zijn wij zeer tevreden!”

Over dit project

Werkzaamheden

  • Routing
  • Inpandige bestickering van wanden
  • Raamdecoratie
  • Glasfolie
  • Beveiligingsfolie
Briant College

Resultaat

Routing en glasfolie

Drie weken duurde de totale opdracht, die begon met het verwijderen van de oude bestickering in het bestaande deel van het gebouw. “De lokalen, de kantoren en de gangen zijn door Edwin voorzien van verschillende soorten folie. Zo heeft hij bijvoorbeeld routing en glasfolie aangebracht. Hierbij werd gekozen voor glasfolies met verschillende functies. Er is zowel doorzichtig als verduisterend folie geplaatst, afhankelijk van de plaats in het gebouw, en zelfs folie met stijlvolle patronen. Onze school is helemaal af zo.”

SignOké had voor de vso-school al vaker werkzaamheden uitgevoerd als er bestickering of raamdecoratie nodig was. “Bijvoorbeeld raamverduistering om inkijk te beperken. Daarnaast heeft SignOké beveiligingsfolie aangebracht, dat ook werkt als zonwering. Hierdoor is ons pand minder diefstalgevoelig.”

Toekomst met bestickering door SignOké

En de toekomst? “Edwin is erg sympathiek, wij werken graag met hem. SignOké levert kwaliteit en service. Er zijn inmiddels al wat vervolgopdrachten bij het bedrijf neergelegd. We kunnen erop vertrouwen dat we maar hoeven te bellen en Edwin lost het op. Dit is met recht een duurzame relatie geworden.”

Ook uw signing werkzaamheden zoals het Briant College laten uitvoeren door SignOké reclame? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over onze reclame activiteiten, wilt u advies, of wilt u een offerte aanvragen? 

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.