"Bestickering auto’s naar onze wensen"

Achterberg Schilders - Ede

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Autobelettering Achterberg Schilders

Schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf Achterberg heeft in totaal 60 auto’s, die allemaal voorzien zijn van mooie belettering en bedrijfslogo’s. Sinds twee jaar benadert Achterberg SignOké voor de bestickering van nieuwe auto’s.

“Edwin heeft al 15 tot 20 auto’s voor ons van bestickering voorzien en dat heeft hij hartstikke goed gedaan”, vertelt Art Achterberg. Welke belettering er precies nodig is, verschilt per auto. “Soms is dat alleen onze naam met logo, maar bij bedrijfsovernames kiezen we er ook wel voor om beide namen op de auto te zetten. We leveren bij SignOké logo, huisstijl en verdere wensen aan, en vervolgens kan Edwin aan de slag met de bestickering van de auto.”

Over dit project

Werkzaamheden

Belettering en wrappen

Achterberg Schilders

Resultaat

Achterberg Schilders

Belettering auto binnen een dag

Omdat bedrijven hun auto’s nodig hebben om aan het werk te kunnen, zorgt SignOké er altijd voor dat het bestickeren van een auto binnen een dag is afgerond. “We brengen de auto’s ’s morgens en aan het eind van de dag is de klus afgerond, en altijd naar onze wensen. SignOké komt afspraken na en levert net werk. Wij zijn zeer tevreden over de bestickering van de auto’s door SignOké.”

Net als Achterberg schilders uw auto’s professioneel en snel laten beletteren door SignOké? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over onze reclame activiteiten, wilt u advies, of wilt u een offerte aanvragen? 

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.