"Gehele traject in bestickering, altijd kwaliteit"

Bakker Hilvers - Arnhem

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Bakker Hilvers

Arnhems oudste bakker én oudste bedrijf is Bakker Hilvers. Met 15 winkels in de stad en in omliggende plaatsen is Bakker Hilvers een bedrijf dat regelmatig bij SignOké aanklopt met opdrachten in signing.

“SignOké verzorgt alle uitingen voor onze winkels”, vertelt eigenaar André Hilvers. “Bestickering van gevels en ramen doet Edwin in onze herkenbare huisstijl en ook aan de binnenkant van de panden zorgt Edwin voor bestickering. Zo heeft Edwin een gave fotowand gemaakt in de chocolaterie. En we hebben afgelopen januari een nieuwe winkel geopend, in Velp. Edwin en ik hebben ter plaatse gebrainstormd over de gewenste uitstraling, waarna Edwin een voorstel heeft gemaakt voor de bestickering van de winkel. Wij waren enthousiast over het plan en Edwin is vervolgens aan de slag gegaan met het bestickeren van ramen, wanden en meer .”

 

Bestickering ramen, gevels, auto’s en meer

Behalve de winkels verzorgt SignOké ook de bestickering van auto’s en bestelwagens, met logo en pay off in huisstijl. Daarnaast wordt signing ingezet voor tijdelijke uitingen. “Het komt voor dat we een actie extra onder de aandacht willen brengen, dan pakt Edwin dat ook op, bijvoorbeeld met behulp van spandoeken in een ijzeren frame.”

Over dit project

Werkzaamheden

  • Belettering en wrappen van auto’s & bestelwagens
  • Bestickering van gevels en ramen
  • Inpandige bestickering van wanden
  • Fotowand
  • Spandoeken
Bakker Hilvers

Resultaat

Direct contact en veel vertrouwen

De samenwerking met SignOké bevalt Hilvers goed. “Het is heel prettig om met één persoon te maken te hebben. Er is geen ruis, maar direct contact. Edwin denkt met ons mee, snapt wat wij willen. Hij verzorgt het gehele traject en levert kwaliteit. We werken al jaren met SignOké en zijn zeker van plan om dat te blijven doen. We kunnen er altijd op rekenen dat de oplevering binnen de planning gebeurt en de prijs is altijd keurig. Het vertrouwen is groot.”

Ook al uw signing werkzaamheden zoals bakker Hilvers laten uitvoeren door SignOké reclame? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over onze reclame activiteiten, wilt u advies, of wilt u een offerte aanvragen? 

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.