Menu

Over SignOké

SignOké reclame is met meer dan negentien jaar ervaring in de signbranche een professioneel allround reclamebedrijf in de regio Ede, Arnhem en omgeving, dat alle disciplines van het vak reclame met een eerlijke no nonsense instelling uitvoert. Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om grote projecten met een compleet nieuwe huisstijl aanpassing, waarbij het hele wagenpark opnieuw moet worden voorzien van autoreclame, of iemand heeft één kleine sticker nodig, iedereen is welkom bij SignOké reclame.

Degelijk, netjes ‘out of the box’

Enthousiasme, creatief, gericht meedenken, goede service en kwaliteit zijn de sleutelwoorden waar SignOké reclame voor staat en hierdoor het mooie vak met veel passie doet. Sterk in degelijke en robuuste reclame uitingen. Secuur en netjes in het fijnere werk. En wanneer het kan ook “out of the box” voorstellen creëren. Bij ons kunt u altijd rekenen op een flexibele, klantgerichte instelling met deskundig advies.

Kwaliteit

Zoals hierboven al eerder vermeld willen we ons als reclamebedrijf onderscheiden daar alleen met kwaliteitsproducten te werken zoals de merken Avery, 3M, MacTac en Oracle voor de snijfolies en print folies en de merken Scott en Suntec voor het blinderen en tinten van ramen en ruiten van auto’s en gebouwen. Kwaliteit betaald zich uiteindelijk altijd terug.

Scherpe prijzen

SignOké reclame is gespecialiseerd in: autoreclame, binnenreclame, buitenreclame en reclamespecials. Wij leveren en monteren onder andere blinderingen, autoreclame, bus reclame, bakwagenreclame, vrachtwagenreclame, raamfolie, sfeerwanden, snijfolie, full colour stickers, gevelreclame, reclameborden, reclamezuilen, freesteksten, rollup banners, reclamedoeken, bannerframes, vlaggenmasten, beachvlaggen, fotopanelen en canvasdoeken. De mogelijkheden binnen de print en sign wereld zijn legio. Om onze flexibiliteit te waarborgen vervaardigen we nagenoeg alles zelf bij ons in Ede. Hierdoor kunnen we snel leveren en tegen een scherpe prijs.

Voor advies, vragen of prijzen kan er altijd geheel vrijblijvend contact met ons worden opgenomen.