Wrappen & Striping

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Signoké Reclame

Auto wrappen en striping

Auto wrapping is een prachtig en effectieve manier om uw auto  of bus een andere uitstraling te geven. SignOké reclame pakt uw wagen volledig in met kwaliteitsfolie van Avery Supreme wrapping film. Hierdoor is de bestaande lakkleur niet meer zichtbaar, maar blijft deze wel behouden. In tegenstelling tot bij een auto spuiten is er bij wrappen dus altijd een weg terug.

SignOké Reclame - Ede - Wrappen en Striping - 1
Signoké Reclame

Impressie wrapping & striping

Welke kleur auto wrappen?

Welke kleur kiest u voor car wrapping? Onze uitgebreide kleurenwaaier biedt volop mogelijkheden, waardoor er altijd een kleur is die voldoet aan uw specifieke wensen. We wrappen met verschillende soorten carwrap folies. Denk aan egale glanzende en matte kleuren, metallics, gestructureerde folies etc.

Car striping

Car striping is een techniek waarbij we uw auto gedeeltelijk wrappen. Bijvoorbeeld met banen over het dak en de motorkap maken we van uw auto een uniek exemplaar. Ook bij auto striping hebt u de keuze uit tientallen soorten folies.

Auto wrapping: elk detail moet kloppen

De kwaliteit van auto wrapping zit ‘m in de details. Bij SignOké maken we het verschil met ervaring, vakmanschap en de toepassing van hoogwaardig wrapfolie.

Voor een optimaal resultaat demonteren we standaard losse onderdelen als koplampen, deurgrepen, knipperlichten, spoilers en antennes.

Auto belettering gewrapte auto

Uw gewrapte auto laten beletteren? Dat kan. We hebben alles in huis om uw auto van reclame te voorzien. We ontwerpen, produceren en monteren. Auto belettering gewrapte auto doen we in Ede of bij u op locatie.

Contact met SignOké

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor car wrapping? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor carwrapping /auto wrappen.

Op zoek naar meer dan enkel autobelettering?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.