Bakwagen bestickering

Meer dan 20 jaar vakmanschap

100% Kwaliteitsgarantie

Hoogwaardige materialen

SignOke - Check - USPMeer dan 20 jaar vakmanschap

SignOke - Check - USP100% Kwaliteitsgarantie

SignOke - Check - USPHoogwaardige materialen

Signoké Reclame

Bakwagen bestickering

Uw bedrijf, dienst of product extra aandacht geven? Met bakwagen belettering kan niemand om uw boodschap heen. SignOké is uw partner voor een professionele uitstraling van uw bakwagens. Profiteer ook van ons vakmanschap en meer dan 20 jaar ervaring.

SignOké Reclame - Ede - Bakwagen bestickering - 1
Signoké Reclame

Impressie bakwagen bestickering

Bestickering bakwagen geeft naamsbekendheid een boost

Bakwagen bestickering is bij uitstek geschikt om uw naamsbekendheid een enorme boost te geven. Met opvallende belettering op een bakwagen valt uw reclame gegarandeerd op! Voor een relatief lage investering is een bakwagen laten bestickeren de meest efficiënte en doeltreffende vorm van reclame.

Reclame bakwagen

De oplegger van uw vrachtwagen is het grootste rijdende reclame object op de weg. Vrachtwagenzeilen en schuifzeilen bestickeren we met hoogwaardig flexfolie. Hebt u opleggers met een gesloten bak, maak dan gebruik van de ruimte voor grootse reclame uitingen.

Van ontwerp tot montage

Wilt u reclame bakwagen, maar hebt u geen idee hoe dat aanpakt? Geen probleem. SignOké regelt het van A tot Z. We vertalen uw huisstijl naar een passend ontwerp en produceren de bakwagen bestickering volledig in eigen beheer. Ook voor de montage kunt u op ons rekenen. Dat doen we in onze montagehal in Ede of bij u op locatie. 

Bakwagen reclame kwaliteit

Wilt u ook jarenlang van uw bakwagen reclame profiteren? Bij SignOké maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, bestand tegen weer en wind. Een garantie voor de allerbeste uitstraling. Ook op de langere termijn.

Contact met SignOké

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bakwagen belettering? Twijfelt u tussen bestickering of wrappen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor bestickering van uw bakwagen.

Op zoek naar meer dan enkel autobelettering?

Alle vormen van reclame en beletteringen kunnen we uitvoeren voor zowel bedrijven als particulieren.